Selecteer een pagina

Vergaderen of een training organiseren op een unieke en inspirerende locatie?

Het voormalig woonhuis in Zweedse stijl op ons terrein is hier een uitermate geschikte locatie voor! Compleet verzorgd voor een hele of halve dag, voor max. 20 personen!

‘Bij ons thuis’ – Vergaderen in de huiskamer van Joe Mann

Welkom op onze unieke locatie ‘Bij ons thuis’, verscholen in de prachtige bossen tussen Best en Son in Noord-Brabant. Deze bossen dragen een historische betekenis met zich mee, want hier heeft soldaat Joe Mann tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn ultieme opoffering gedaan voor zijn compagnie. Nu is deze plek getransformeerd tot een inspirerende omgeving voor vergaderingen, trainingen of brainstormsessies.

Onze locatie biedt een rustige en afgelegen sfeer, omgeven door groene natuur. Met een maximale capaciteit van 20 personen is het de ideale setting voor intieme bijeenkomsten. De grote tuin geeft de mogelijkheid voor ontspanning en teamactiviteiten in de buitenlucht, terwijl de omliggende bossen een fijne rustige  tegenhanger zijn voor interactieve en creatieve brainstormsessies.

Of je nu een halve dag of een volledige dag wilt reserveren, onze faciliteiten staan tot je beschikking. Onze locatie is volledig uitgerust met alle kantoorbenodigdheden die je nodig hebt voor een productieve bijeenkomst. Uiteraard verzorgen wij wanneer gewenst ook de catering en staan er natuurlijk koffie en thee klaar en is de koelkast gevuld met verschillende soorten frisdrank.

Wat onze locatie echt uniek is niet alleen de natuurlijke omgeving, maar ook de mogelijkheid om de geschiedenis te voelen die in de lucht hangt. Het offer van Joe Mann herinnert ons aan de ultieme kracht van samenwerking en teamgeest, wat natuurlijk enorm inspirerend is tijdens het verblijf hier. 

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en ervaar de inspiratie, de natuur en de geschiedenis op onze bijzondere plek. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw teambuilding, vergadering of training te plannen op deze unieke locatie tussen de bossen van Best en Son.

Reserveren voor halve of hele dag

Reserveren van maandag t/m vrijdag is telefonisch mogelijk op 0499 325 608. In het weekend is het niet mogelijk de ruimte te huren. We vertellen u graag over alle mogelijkheden.

Duur Personen Prijs
9.00 – 17.00 uur t/m 10 personen € 350,-
9.00 – 17.00 uur 10 t/m 20 personen € 490,-
9.00 – 13.00 of 13.00 -17.00 uur t/m 10 personen € 250,-
9.00 – 13.00 of 13.00 -17.00 uur 10 t/m 20 personen € 390,-

Adresgegevens

Joe Mannweg 4
5681 PT
Best